06 250 92 950 info@daandacht.nl
06 250 92 950 info@daandacht.nl

Groepslessen

Groepslessen

Bij groepslessen gaat het vooral om samen trainen en samen sterker zijn en worden. Het is voor iedereen toegankelijk en je kunt hier op je eigen niveau verantwoord trainen terwijl je toch samen traint. Als je het fijn vindt om sociale contacten op te doen en lekker te ontspannen tijdens je drukke leventje, is dit de perfecte manier. De aandacht is tijdens de lessen vooral gericht op de groep en niet direct op het individu.

Core training

De core training duurt 1 uur. Hierbij ligt de aandacht vooral op de romp, ademhaling en de beweging hierbij. Rompoefeningen zorgen ervoor dat je spieren getraind zijn om de wervelkolom te ondersteunen en stellen je in staat om de spieren van je boven- en onderlichaam effectiever te gebruiken. Dit is de fundering van je ‘huis’.

Deze les is geschikt voor mensen die stress willen verminderen, mensen met blessures (zoals rugklachten) en mensen die de buikspieren willen trainen.

Personal training op afspraak

Maandag 9 tot 10 uur klg (de loop’r )

Dinsdagavond 20 uur tot 21 uur klg(de loop’r )

In winter extra groep wielrenners 21 tot 22 uur  focus ligt hierbij op mobiliteit /core stabiliteit en gezelligheid.(de loop’r )

Donderdagmiddag Kids boxercise 15.30 uur tot 16.30 uur (Nieuw!)

Donderdagavond 20 uur tot 21 uur klg (de loop’r)

Vrijdagochtend bootcamp/boxercise 9 uur tot 10 uur ( buiten bij de helden van kien  park en parkeerplek)