06 250 92 950 info@daandacht.nl
06 250 92 950 info@daandacht.nl

over Daan

over Daan

Daniëlle Jansen (beter bekend als “Daan”) is het gezicht achter D’Aandacht. 4 jaar geleden nam ze het besluit om haar eigen bedrijf te starten. Een bak aan ervaring vanuit haar eigen professionele sportcarrière en de wetenschap hoeveel mensen moeite hebben met sporten vanuit hun eerdere werkervaring, bracht haar tot het huidige concept: oprechte, persoonlijke begeleiding bij sport én ontspanning.

Daan | Personal Trainer Sint-OedenrodeWat houdt dat dan precies in?  Daan licht toe: “Nou, het is vaak niet eens zo zeer het bewegen wat we belangrijk vinden. Het gaat om een stukje bewustwording. Waarom heeft iemand last van zijn rug of juist van zijn buik? Samen met de klant, kom je vaak in gesprekken al snel tot inzichten, als je maar goed luistert. Mensen komen bij mij om allerlei redenen, om stress te verminderen, maar ook om te herstellen vanuit een blessure of om flink te trainen voor een bepaalde sportprestatie.” En dat kan Daan; dat bewijst ze wel uit de hoeveelheid goede recensies die over haar worden gegeven als trainer.

Daan start altijd met een aantal sessies “Personal Training”, waarbij ze in speelt op de wens van de klant en het aanleren van een aantal goede basisoefeningen. Daarna kan diegene, als ze dat willen, instromen in een zogenaamde “Small Group Training. Deze trainingen geeft Daan zelf.

Het stukje ontspanning is iets wat ook erg belangrijk is in het totale proces. Daniëlle kan naast het sporten, ook (voetreflex) massages verzorgen. Mocht het sporten een keer niet lukken om een bepaalde reden, of wil je gewoon eens wat tijd voor jezelf; met deze massages kun je een heleboel klachten verlichten.

Neem vrijblijvend contact op met Daan, ze vertelt je alles over de mogelijkheden!